Skvělej kapřík na grilu

Skvělej Kapřík na grilu

Recept:

.

Pro grilování je nejvhodnější kapr do 2kg váhy.

Kapra rozpůlíme a vykostíme nebo můžeme zakoupit už připravené filety.

1 kapr do 2kg nebo 2 kapří půlky

2 lžíce stolního oleje

1 kávovou lžičku soli 1/2 kávové lžičky kmínu

rozmarýn

.

Na potírání si připravíme 1,5dcl piva a 1/4 kávové lžičky soli:-)

.

Kapříka můžeme konzumovat s bílým pečivem nebo si můžeme připravit chutné pažitkové brambory.

80dkg vařených brambor

2 polévkové lžíce zakysané smetany pažitka

Smetanu a pažitku musíme vmíchat do brambor ihned po uvaření.

Všechny suroviny promícháme.

A nezbývá než popřát Dobrou chuť!







DOPORUČUJEME!

Otevřeli jsme pro Vás novou rubriku

Pepa&Pepan